Doorgaan naar inhoud

BESTEL OP JOUW MANIER MET ZORGELOOS BESTELLEN

Bestel nu zorgeloos al je benodigdheden 

Al heel wat jaren staan we in voor een vlekkeloze levering van al je medisch materiaal. Maar wist je dat het vanaf nu nog makkelijker kan? Met ons nieuwe systeem, zorgeloos bestellen, sparen wij je niet enkel stress maar ook vergetelheden uit. Heb je een bestelling die regelmatig terugkomt zoals nitril handschoenen, schorten, naalden of andere medische disposables? Dan is het tijdens bestellen mogelijk om een leveringsfrequentie te voorzien. Zo val je nooit meer zonder, want je kunt perfect aangeven met welk interval je dit product wenst te ontvangen. Op deze manier zit je nooit meer zonder en geniet je ook nog eens van 10% korting.

Alle producten netjes op tijd geleverd

Je bent vergeten de desinfectiespray of nitril handschoenen te bestellen en nu is die plots op. Herkenbaar? Maak een eind aan dit probleem en ga voor zorgeloos bestellen, pik de 10% korting mee en wij sturen per e-mail netjes je factuur op. De perfecte manier om nooit meer zonder essentiële producten te vallen. Het is onze manier om jouw baan wat makkelijker te maken. Zo kan je je richten op wat echt telt: de mensen.

Alle producten worden netjes op tijd geleverd, dat garanderen wij. Wij weten dat we heel noodzakelijke middelen voor je leveren. Daarom hebben we dit systeem geïntroduceerd. Zo voorkomen wij dat je ooit nog zonder levensnoodzakelijke producten zit. Niet iedere dag moeten tellen hoeveel stuks je nog van alles hebt zal een pak zorgen van je schouders nemen. Maak daarom gebruik van dit nieuwe, handige systeem.
 

Exact wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt

Je hebt uiteraard niet ieder product even vaak nodig. Dit weten wij ook. Daarom kan je verschillende opties aanduiden. Nitril handschoenen, katheters of wegwerpscheermesjes iedere week, om de maand of iedere drie maanden? Dit is perfect mogelijk. Voor al onze producten. Toiletrollen bestel je misschien wekelijks terwijl je infuusnaalden maandelijks laat leveren, en gaaskompressen maar om de drie maand nodig hebt. Maak dit allemaal veel makkelijker met het handige zorgeloos bestellen en automatiseer deze leveringen. Zo zit je voorraadkast altijd vol met de spullen die je écht nodig hebt.

Je kan kiezen tussen drie verschillende opties: wekelijks, maandelijks of driemaandelijks. Wanneer we de producten aan je deur leveren is dus afhankelijk van je noden, en dit met 10% korting: de perfecte mix tussen handig en voordelig!

Zorgeloos bestellen geeft je veel voordelen

Ons systeem van zorgeloos bestellen levert je veel voordelen op. We hebben ze hierboven al mooi uitgeschreven maar graag vatten we alle voordelen nog eens samen:

  • Alle producten die je nodig hebt wekelijks, maandelijks of driemaandelijks handig aan je deur geleverd.
  • Je hoeft niet iedere dag meer je inventaris na te kijken om te zien of je van alles wel genoeg hebt, er is altijd een bestelling gepland.
  • Nooit meer snel naar de leverancier en sleuren met dozen, alles wordt netjes op tijd aan huis geleverd.
  • Niet enkel is het handig, het is ook voordelig. Op iedere zorgeloze bestelling krijg je 10% korting. Het is dus een slimme zet.
  • De factuur komt handig in uw mailbox terecht en betalen kan snel online.

Hoe begin ik eraan?

Hoe het proces in zijn werk gaat? Voer je bestelling in als anders, onderaan zal je een extra vakje zien waar je de keuze krijgt tussen twee opties:

  • Eenmalige aankoop.
  • Bestel je dit product regelmatig?

Vink het tweede aan om van start te gaan met zorgeloze bestellingen. Je kiest om de hoeveel tijd die bestelling opnieuw aan je deur wordt geleverd: om de week, maand of drie maanden. Heb je geen idee van wanneer de volgende bestelling zou moeten aankomen? Test het uit! Je kan de frequentie van leveringen makkelijk aanpassen via je persoonlijke account. Zo kun je bijvoorbeeld de levering overslaan en wachten op de volgende levering of direct bestellen als het eerder nodig is.

Wacht dus niet langer en maak je leven een pak makkelijker met zorgeloos bestellen van TAY MEDICAL: niet enkel handig, ook voordelig.