Doorgaan naar inhoud

UW B2B-PARTNER IN MEDISCHE ARTIKELEN

Zegt u medische artikelen, dan zegt u TAY Medical. Als groothandel in medisch materiaal kunnen we u compleet ontzorgen op dit vlak. Reken op een ruim aanbod, een onberispelijke dienstverlening en een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Wij mikken op een doorgedreven langetermijnrelatie en staan steeds voor u klaar om oplossingen aan te bieden. Zo vormen we niet enkel enkel een leverancier, maar ontpoppen we ons als een rasechte partner waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

EEN DIENSTVERLENING OP MAAT

U kan bij ons terecht voor éénmalige aankopen, maar met plezier ontpoppen we ons tot uw vaste partner in alle medisch materiaal. Daarbij willen we u volledig ondersteunen en denken we graag met u mee.

Weet dat we ook met plezier uw volume aankopen verwerken en deze gespreid leveren op de momenten en/of de locaties die u wenst. Dit terwijl we de administratie en facturatie voor u zo makkelijk mogelijk maken. 

EEN CENTRAAL AANSPREEKPUNT

Als trouwe klant beschikt u over een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Een partner die met u meedenkt en razendsnel met de nodige oplossingen/antwoorden komt. Zo voorkomen we misvatting en wordt u steeds snel en op maat geholpen.

OOK VOOR U MAKEN WE HET VERSCHIL

Als kleine, wendbare organisatie zijn we in staat snel te schakelen en flexibel in te spelen op uw wensen en noden. Dat merkt u al snel als u met ons in zee gaat. 

MAAK VANDAAG NOG UW ACCOUNT AAN

Zelf onze ondersteuning ervaren? Maak vandaag nog uw account aan en geniet op elke bestelling van 10% extra korting. Na het aanmaken van uw account krijgt u meteen de aangepaste prijzen te zien. Een mooi extraatje waarmee we trouwe klanten graag in de watten leggen.

VRAAG UW SAMPLES NU AAN

Wilt u groot bestellen en wilt u zeker zijn van de kwaliteit? Met plezier bezorgen we u gratis samples/monsters. Zo kan u vrijblijvend onze producten uittesten. Stuur ons een mailtje en we bezorgen ze u met plezier.