Doorgaan naar inhoud

OVER ONS

TAY Medical, dat is een totaalleverancier op het vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen, disposables, medische verzorgings- en hulpmiddelen en meer. Als leverancier voor de medische sector bieden we ondersteuning aan huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, tandartsen, klinieken en heel wat andere medische beroepen/organisaties en consumenten.

We beseffen meer dan wie ook het belang van kwalitatief materiaal in onze sector en we streven van ook elke dag opnieuw naar een optimale kwaliteit. Dit in het belang van al onze afnemers. Zonder toe te geven op de kwaliteit van onze producten, streven we steeds naar de beste prijs-kwaliteit. Daarbij zorgen we voor eerlijk advies op maat en een doorgedreven ondersteuning. Dag na dag de verwachtingen van onze klant overtreffen, ze in de watten leggen en voorzien van de beste medische producten op de markt is wat ons drijft. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste.

Bent u op zoek naar de beste medische producten, met de best mogelijk service aan de scherpste prijzen. Dan zijn we er voor u! 

MVO-beleid

Bij TAY Medical werken we toekomstgericht en duurzaam. We hebben dan ook een krachtig MVO-beleid uitgewerkt, gebaseerd op pijlers:

Milieu

Duurzaamheid staat steeds centraal in onze manier van werken.  We beperken dan ook onze CO2-uitstoot, kopen duurzaam in en zijn bezig met minimaliseren en recycleren van afval. De komende 5 jaar willen we onze CO2-uitstoot nog eens met 30% verminderen. Dit willen we doen door:

  • samen te werken met pakketdiensten die CO²-uitstoot neutraliseren;
  • lokaal in te kopen om de CO²-uitstoot te beperken;
  • in 2030 over te stappen naar elektrische bedrijfswagens;
  • kartonnen verpakkingen te hergebruiken voor het versturen van pakketten;
  • digitaal samen te werken en te vergaderen, zo min mogelijk papier te verbruiken;
  • producten in te kopen wat we echt nodig hebben, om zo de verspilling tegen te gaan.

Personeel

Bij TAY Medical staan we open voor iedereen. Wij verwerpen alle vormen van discriminatie op de werkvloer, zoals godsdienst, geslacht, zwangerschap, handicap, huidskleur, herkomst, leeftijd.

Wij geven om mensen. Daarom sluiten we ook enkel overeenkomsten met fabrikanten waar geen sprake is van kinderarbeid, dwangarbeid of slechte werkomstandigheden.

Wij voelen ons verantwoordelijk om de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen. Daarom investeren we fors in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van een fijne werkplek.

Gemeenschap

We zijn sterk betrokken bij de lokale gemeenschap. Door middel van stages voor scholieren dragen we bij aan de ontwikkeling van deze jongeren.