Doorgaan naar inhoud

Van onze redactie

RSS
 • juli 16, 2023

  Het belang van een goede zuurstofbril

  Zuurstoftherapie is een essentiële behandelingsoptie voor mensen met ademhalingsproblemen en aandoeningen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD), longontsteking en hartfalen. Een belangrijk hulpmiddel bij zuurstoftherapie is de zuurstofbril, die een comfortabele en efficiënte manier biedt om geconcentreerde zuurstof rechtstreeks aan de patiënt te leveren.

  Ons assortiment omvat diverse varianten om aan verschillende behoeften te voldoen.

  Nu lezen
 • december 24, 2021

  De verschillen in medische wegwerp handschoenen

  Medische onderzoekshandschoenen spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg en bieden bescherming voor zowel de zorgverlener als de patiënt. Er zijn verschillende soorten handschoenen op de markt, elk met unieke eigenschappen en voordelen. In dit artikel zullen we de verschillende soorten medische onderzoekshandschoenen verkennen, waaronder nitril, latex, vinyl, TPE en PE.

  Ons assortiment omvat diverse handschoenen om aan verschillende behoeften te voldoen.

  Nu lezen
 • december 24, 2021

  Een duurzaam alternatief: herbruikbare (operatie)mutsen!

  Deze herbruikbare (operatie)mutsen zijn een must voor iedere organisatie. De operatiemutsen bieden niet alleen bescherming, maar zijn ook milieuvriendelijk en economisch voordelig. In deze blog ontdek je de voordelen van herbruikbare operatiemutsen en waarom ze een uitstekende keuze zijn.

   

  Nu lezen